• Home
  • Golf webshop ST8TS (thuisbezorgd)

Golf webshop ST8TS (thuisbezorgd)

Overzicht

Online faillissementsveiling in opdracht van dhr. mr. R. Lammers / L.M.R. Advocaten. Het betreft hier bedrijfsmiddelen uit het faillissement ST8TS Europe B.V. te Oss.

Belangrijke informatie

Bezorging
De kavels aangeboden in deze veiling worden thuisbezorgd in heel Nederland. m.u.v. de waddeneilanden.
Bekijk hier de bezorginformatie. De bezorgkosten komen tijdens het biedproces naar voren in het rekenvoorbeeld.

Wij verzoeken u vriendelijk de betaling voor woensdag 25 januari 2017 (16.00 uur) per bank of Ideal te voldoen. U ontvangt de gekochte goederen voor vrijdag 3 februari na de uiterlijke betalingsdatum.

Veilinggegevens

Start veiling woensdag 11 januari 2017 om 17:00 uur
Sluiting vanaf zondag 22 januari 2017 om 20:00 uur

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Arnhem.

Let op! Voor deze veiling bestaat er geen mogelijkheid om de kavels te bezichtigen. Houdt u hier rekening mee alvorens een bod te plaatsen.

Let op! Betaling enkel per bank mogelijk. Het is niet mogelijk om contant of per PIN te betalen.

Let op! Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Let op! Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Let op! Kavels in deze veiling kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd worden. Voor meer informatie zie het Contact en vragen