• Home
  • Late Night woensdag

Late Night woensdag

Overzicht

Online veiling van nieuwe producten die gratis worden thuisbezorgd. Deze week o.a. Boxspring combinatie, Barbecue Smoker, HD Dashcam, Walplus groeimeter, Dekbedden in diverse maten en uitvoeringen, Swarovski choker met 4 rijen stenen, Powerbank, Smartphone portefeuille in diverse kleuren, Vloerlamp, Eettafel, Airfryer, Loungeset, Pneumatisch gereedschap, Werkschoenen, Verzorgingsproducten w.o. Dove, Sanex etc, National Geographic puzzelsets, Etc.

Kavels worden gratis bezorgd binnen Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en België. Bij de kavelomschrijving staat meer informatie over de wijze van bezorging van uw kavel.

Wij verzoeken u vriendelijk uw factuur binnen 3 werkdagen de betaling te voldoen, uiterlijk voor woensdag 18 januari 2017.

Veilinggegevens

Start veiling dinsdag 10 januari 2017 om 23:00 uur
Sluiting vanaf woensdag 11 januari 2017 om 21:01 uur

Toelichting

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten - notarissen N.V. te Zwolle.

Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd.

Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Kavels die hygiënisch verpakt zijn, kunnen alleen ongeopend en onbeschadigd retour gezonden worden.

Bij deze veiling heeft u als consument een wettelijk herroepingsrecht. Kavels in deze veiling kunnen binnen 14 dagen na ontvangst door consumenten geretourneerd worden naar Kryptonweg 8, 3812 RZ Amersfoort (NL). De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Tevens kunt u aansprakelijk worden gehouden voor een eventuele waardevermindering van de zaken. Voor meer informatie zie de pagina Contact & vragen